Afbeelding van een verwarming - Heatco

Alle soorten verwarmingsinstallaties

Elke soort verwarmingsinstallatie heeft zijn eigen voordelen en mogelijkheden. Daarom specialiseren wij ons zowel in stookolieketels, gasketels als warmtepompen. Ook pelletketels of houtketels behoren tot ons totaalgamma. Voor de warmteafgifte biedt vloerverwarming bij een nieuwbouw of renovatie heel wat mogelijkheden. Daarnaast plaatsen we ook radiatoren, convectoren of ventilo’s.

Verwarmingsconcept op maat

De juiste verwarmingsinstallatie voor jouw situatie hangt af van talrijke factoren. Onze technische adviseurs brengen alle elementen in kaart en staan vervolgens garant voor helder advies. Dit advies vertalen we in een gedetailleerd technisch voorstel met een bijhorende prijsofferte. Bij renovaties of vervangingen van bestaande installaties, komen we persoonlijk bij je langs. Voor een nieuwbouw vertrekken we van een ontwerpplan en je EPB-verslag.

Nieuwbouw, renovatie of vervangen

In alle situaties kan je op ons rekenen: nieuwbouw, renovatie of het vervangen van je oude, versleten verwarmingsketel. Ook beperken we ons niet tot particuliere woningen. Wij realiseerden al talrijke projecten met verwarmingsinstallaties die een groot vermogen nodig hebben voor de verwarming van omvangrijke gebouwen.

Onderhouden en herstellen

Vertrouw op ons serviceteam voor het verplichte wettelijke onderhoud of noodzakelijke herstellingen. Wij beperken deze diensten niet tot onze eigen klanten. Wij onderhouden en herstellen alle mogelijke verwarmingsinstallaties van alle merken.

Afbeelding van een verwarming - Heatco