Bij Heatco hebben we onlangs een opmerkelijk project uitgevoerd bij  Arvesta. Met trots presenteren we onze realisatie op het gebied van sanitair, verwarming en koeling waar zowel woon- als werkomgeving naar het juiste niveau van comfort tilt.

De perfecte leidingen voor een vlekkeloze ervaring: Een sanitaire installatie, waarbij we slim gebruik hebben gemaakt van leidingen die discreet in het plafond zijn verwerkt, samen met Geberitbakken. Het resultaat is een naadloze en efficiënte sanitaire oplossing.

Voortreffelijke 4-pijps warmtepomp voor verwarming en koeling: Zeg vaarwel tegen traditionele verwarmingssystemen en omarm de duurzame kracht van onze 4-pijps warmtepomp. Dankzij de geavanceerde technologie geniet u het hele jaar door van aangename temperaturen, terwijl u tegelijkertijd het milieu ontlast.

Slimme Ventilo's voor optimale ventilatie: Adem frisse lucht in en voel de energie stromen! Onze Ventilo's zorgen voor een perfecte balans tussen binnen- en buitenlucht, waardoor u altijd een gezonde en comfortabele atmosfeer ervaart.
 

Beleef de toekomst van comfort

Wilt u zelf de kracht van onze realisatie ervaren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor uw eigen project! Stuur een e-mail naar info@heatco.be en ontdek hoe wij uw woondromen werkelijkheid kunnen maken.

toiletten-arvesta.jpg
plaatsing-aan-en-afvoer-water-arvesta.jpg
pomp-arvesta.jpg
sanitair-arvesta-plaatsing-geberit.jpg
sanitair-arvesta.jpg
plaatsing-aan-en-afvoer-water-arvesta-2.jpg