00_introshot.jpg

Op 15 november was het voor Heatco, als trotse partner in duurzame oplossingen, een eer om de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor van Arvesta bij te wonen

Gelegen aan de Aarschotsesteenweg in Wilsele, markeert dit innovatieve project een belangrijke mijlpaal in de samenwerking tussen Heatco en Arvesta.Met een gedeelde toewijding aan duurzaamheid heeft Heatco, in nauwe samenwerking met Arvesta, gezorgd voor hoogwaardige sanitaire voorzieningen, verwarming en koeling. Het resultaat is niet alleen een ruimte die het comfort op de werkplek naar nieuwe hoogten tilt, maar ook een bijdrage levert aan het realiseren van een klimaatvriendelijk gebouw.

CEO Eric Lauwers van Arvesta benadrukte tijdens de inauguratie het speciale karakter van de locatie, waar ooit een van de eerste Aveve-winkels stond en later de Retail-afdeling haar intrek nam. Het nieuwe hoofdkantoor, een grondige renovatie in plaats van een volledige nieuwbouw, belichaamt duurzaamheid in elk aspect. Van doorgedreven dak- en muurisolatie tot het gebruik van een warmtepomp en het opvangen van 40.000 liter regenwater, het gebouw is ontworpen met het oog op een groene toekomst.

Bovendien is het hoofdkantoor verbonden met de 2.000 zonnepanelen op het distributiecentrum, waardoor het een integraal onderdeel is van het streven naar klimaatneutraliteit.  Het gerealiseerde project  biedt niet alleen comfort en efficiëntie maar ligt ook in lijn  met duurzaamheidsdoelstellingen.

“Toen ik de eerste keer de werf bezocht, dacht ik oprecht … waarom sloopt Arvesta dit gebouw niet gewoon? Maar eerlijk is eerlijk, als ik nu zie hoe het is aangekleed, hoe aangenaam het ruimtegevoel is... jullie hadden overschot van gelijk. Het eindresultaat is prachtig. En bovendien duurzaam want de high tech warmtepomp en nieuwe isolatie houden jullie ver weg van fossiele brandstoffen zoals gas of mazout. Sterk werk!”  -Wim Lemmens, Heatco-

 

00_introshot.jpg
010_landscape-clivet-ventilo.jpg
011_landscape-clivet-ventilo-flakt-ventilatie.jpg
020_collector-verwarming-en-koeling.jpg
021_collector-spirovent-expansieautomaat.jpg
022_collector-schneider-regeling.jpg
023_warmtepomp-4-pijps-ao-smith.jpg
030_vergaderzaal.jpg
080_focusruimte-jaga-ventilo.jpg
090_lounge-clivet-plafondventilo.jpg
091_outroshot.jpg